Apparaten en accessoires
Gehaktballen in tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2798 mg
Eiwitten
144 g
Calorieën
8479 kJ /
2026 kcal
Vetten
138 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
58 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne bolognese
2óra 30p
Gekookte pasta
20p
Champignonsaus met room en witte wijn
30p
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1óra
Frittata met gestoomde aardappelen
1óra 15p
Macaroni met ham en kaas
1óra 20p
Balletjes in tomatensaus
1óra 10p
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1óra 10p
Vleesballetjes met tomatensaus
45p
Aardappelpuree
45p
Bloemkool met kaas
55p
Bechamelsaus
15p